Rizoto s bylinkami

1970-01-01

    Ingrediencie

    • 4 lyžice olivového oleja, vňať z jarnej cibuľky, cesnak, 100 g listov čerstvého špenátu, 100 g sušených byliniek, 2 lyžice bieleho vína, 400 g ryže, zeleninový vývar z kocky, soľ, mleté čierne korenie, 100 g strúhaného parmezánu, maslo.

    Postup

    Krok 1

    Na masle speníme jemne pokrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme pokrájaný špenát, bylinky, zalejeme vínom a spolu dusíme asi 3 minúty. Pridáme prepláchnutú ryžu, zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme a dusíme 15 až 20 minút. Nakoniec do ryže zamiešame maslo a postrúhaný parmezán.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 1244
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    1245

    Podobné recepty:
    • Sendvič s dusenými baklažánmi

      Sendvič s dusenými baklažánmi

    kuk