Nátierka z mušlí

1970-01-01

Ingrediencie

  • 50 g čerstvých mušlí, 40 g jablka, 2 lyžičky limetovej šťavy, 40 g smotany, 40 g taveného syra, soľ, 110 g rastlinného masla.

Postup

Krok 1

Na kúsku rastlinného masla osmažíme mušle, pokvapkáme ich liemtovou šťavou a necháme vychladnúť. Osobitne osmažíme ošúpané, jadrovníkov zbavené a postrúhané jablká, pridáme smotanu a miešame pokým nevznikne kaša. Necháme vychladnúť. Vychladnuté mušle pokrájame, zmiešame s taveným syrom, pridáme jablkovú kašu, zmäknuté rastlinné maslo a dobre premiešame. Podávame s bielym chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 919
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

920

Podobné recepty:
  • Zeleninová nátierka

    Zeleninová nátierka

  • Balkánsky jogurt

    Balkánsky jogurt

  • Olivové jednohubky

    Olivové jednohubky

kuk