Hovädzí guláš so zelerom

1970-01-01

Ingrediencie

  • 600 g hovädzieho na guláš, 60 g slaniny, 3 cibule, soľ, menší zeler, rascu, 1/2 lyžičky celého čierneho korenia, 4 zrniečka nového korenia.

Postup

Krok 1

Na rozškvarenej, na kocky pokrájanej slanine speníme pokrájanú cibuľu, pridáme mäso pokrájané na kocky, osolíme, pridáme rascu a necháme vydusiť na tuk. Pridáme zeler pokrájaný na kúsky, čierne korenie, nové korenie, podlejeme horúcou vodou a udusíme do mäkka, za občasného prilievania vody. Mäkké mäso vyberieme, šťavu prepasírujeme a spolu s mäsom krátko povaríme. Podávame s ryžou alebo cestovinami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1260
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1261

Podobné recepty:
  • Bačovská kapsa

    Bačovská kapsa

  • Plnená bravčová kotleta 'gastro'

    Plnená bravčová kotleta 'gastro'

  • Roštenka alebo filé na víne

    Roštenka alebo filé na víne

kuk