Nátierka z bielej reďkovky

1970-01-01

Ingrediencie

  • 220 g bielej reďkovky, 15 g žeruchy, 3 šalotky, 4 strúčiky cesnaku, 120 g rastlinného masla, 30 g žervé alebo hermelínu, soľ, mleté biele korenie.

Postup

Krok 1

Na kúsku masla speníme nadrobno pokrájanú šalotku, pridáme pokrájanú žeruchu, premiešame a odstavíme. Po vychladnutí zmiešame s s postrúhanou reďkovkou, prelisovaným cesnakom, maslom, postrúhaným syrom, korením a soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1254
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1255

Podobné recepty:
  • Tatársky biftek zo zemiakov

    Tatársky biftek zo zemiakov

  • Nátierka na jednohubky

    Nátierka na jednohubky

  • Čabajková nátierka

    Čabajková nátierka

kuk