Rezeň pivovarského štamgasta

1970-01-01

    Ingrediencie

    • 4 plátky Nivy, 8 plátkov šunky, 1 vajce, 2 lyžice hladkej múky, 1 dl svetlého piva, tuk na vyprážanie, 8 plátkov hriankového chleba, 1 lyžicu bylinkového masla.

    Postup

    Krok 1

    Do dvoch plátkov šunky zabalíme plátok Nivy, vložíme do cestička pripraveného z vyšľahaného vajca, piva a hladkej múky. Vypražíme z oboch strán. Plátky chleba potrieme bylinkovým maslom a vo vyhriatej rúre zapečieme. Podávame k pivu.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 963
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    964

    Podobné recepty:
    • Artičoky so smotanovým syrom

      Artičoky so smotanovým syrom

    kuk