Mäsový nákyp

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g bravčového mäsa, 40 g tuku, 1 cibuľu, rascu. mleté čierne korenie, soľ, 4 žemle, 0,5 l mlieka, 4 vajcia, petržlenovú vňať, 20 g masla.

Postup

Krok 1

Zomleté mäso dáme na tuk, v ktorom sme spenili nadrobno posekanú cibuľu, pridáme trošku rasce, mleté čierne korenie, soľ a za stáleho miešania opražíme. Podlejeme vodou, prikryjeme, udusíme do mäkka a zmiešame s vajciami a nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou, pridáme k vychladnutému mäsu a všetko spolu dobre premiešame. Do vymastenej ohňovzdornej misy alebo kastróla vložíme mäsovú zmes, navrch dáme kúsky masla a v horúcej rúre zapečieme do ružova. Podávame so zemiakovou kašou a kompótom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 995
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

996

Podobné recepty:
  • Pirohy plnené mäsom

    Pirohy plnené mäsom

  • Bravčové rezne na šampiňónoch

    Bravčové rezne na šampiňónoch

  • Pečená mäsová plnka

    Pečená mäsová plnka

kuk