Hašé á la Havana

2018-01-04

Ingrediencie

  • 600 g mletého mäsa
  • 1 cibuľu
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 papriku
  • 2 lyžice rajčinového pretlaku
  • 80 g zelených olív
  • 1 lyžicu kapár
  • 1 lyžicu hrozienok
  • 4 lyžice slnečnicového oleja
  • 3 až 4 lyžice jablkového octu
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • polievkové dochucovadlo.

Postup

Krok 1

Do mletého mäsa, primiešame nadrobno pokrájanú cibuľu, cesnak, papriku a olivy. Pridáme kapary, hrozienka, rajčinový pretlak, soľ, mleté čierne korenie, olej, ocot a dochucovadlo. Zľahka premiešame a necháme odstáť 20 až 25 minút. Pripravené mäso varíme na miernom ohni asi 25 minút. Počas varenia, podľa potreby, prilejeme trošku vody. Hotové jedlo ozdobíme na tanieri hráškom. Podávame s volským okom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1653
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1654

Podobné recepty:
  • Rizoto s bravčovým bôčikom

    Rizoto s bravčovým bôčikom

  • Jahňacie kebaby

    Jahňacie kebaby

  • Plnený bravčový bôčik varený - galantína

    Plnený bravčový bôčik varený - galantína

kuk