Tatársky biftek

2015-09-29

Ingrediencie

  • Hovädzie mäso – pravá sviečková, drvenú rascu, kapary, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, kečup, horčicu, čili omáčku, žĺtok cibuľu, olej.

Postup

Krok 1

Mäso na jemne naškriabeme nožom, zmiešame s rascou, korením, paprikou, pokrájanými kaparami, kečupom, horčicou čili omáčkou, prípadne worcestrovou omáčkou, žĺtkom, olejom a nadrobno pokrájanou cibuľou. Jednotlivé ingrediencie primiešavame s citom, aby sme nepotlačili chuť surového mäsa. Mäsovú zmes natierame na hrianky opečené na tuku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1847
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1848

Podobné recepty:
  • Chlebové rezy s budapeštianskou nátierkou

    Chlebové rezy s budapeštianskou nátierkou

  • Nátierka z mušlí a jabĺk

    Nátierka z mušlí a jabĺk

  • Nátierka z rybieho filé

    Nátierka z rybieho filé

kuk