Jahňacie na kokose
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Baranie, jahňacie mäso , Pečené a grilované mäso
Ingrediencie
- Jahňacie stehno, 1 lyžicu postrúhaného kokosu, 6 lyžíc sójovej omáčka, 2 lyžičky škorice, Ľ lyžičky badiánu, 2 lyžice kryštálového cukru, 6 strúčikov cesnaku, 100 g masla, soľ.
Postup
Krok 1
Na panvici roztopíme maslo, pridáme kokos, škoricu, badián, cukor, sójovú omáčku a premiešame. Do zmesi vložíme mäso pokrájané na plátky a posolené. Premiešame aby sa kokosová zmes nalepila na mäso. Mäso preložíme na zapekaciu misku. Cesnak prelisujeme a rozložíme ho na mäso. Podlejeme asi 1 dl vody a vložíme do rúry. Pečieme do zmäknutia. Podávame s hubovou ryžou.