Rezance s hubami

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g húb, 300 g širokých rezancov, 1 menšiu cibuľu, 3 lyžice oleja, oregano, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, 1 dl bieleho vína, 300 g masla, 150 g tvarohu, 2 dl šľahačkovej smotany, 1 žĺtok, petržlenovú vňať, 1 lyžicu zeleninovej koreniacej zmesi.

Postup

Krok 1

Huby nakrájame na tenké plátky, cibuľu, cesnak a petržlenovú vňať nakrájame nadrobno. Na horúcom oleji speníme cibuľu, pridáme huby, oregano, zeleninovú koreniacu zmes. Všetko zalejeme vínom a dusíme do zmäknutia húb. Pridáme cesnak, korenie. Rezance uvaríme v slanej vode, scedíme ich. Na panvicu dáme maslo, rezance, tvaroh smotanu premiešanú so žĺtkom a huby. Všetko spolu prehrejeme a posypeme petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 979
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

980

Podobné recepty:
  • Rigatone s cícerovým sugom

    Rigatone s cícerovým sugom

  • Fazuľový prívarok bez pšeničnej múky, ktorú nahradíme cícerovou múkou

    Fazuľový prívarok bez pšeničnej múky, ktorú nahradíme cícerovou múkou

  • Zelené cestoviny s Nivou

    Zelené cestoviny s Nivou

kuk