Slovácka tymbala

2015-09-29

Ingrediencie

  • 80 g masla, 240 g ryže, 150 g hrášku, 300 g klobásy, 240 g moravského bochníka, 100 g kapie, 2 vajcia, soľ, mleté čierne. korenie.

Postup

Krok 1

V ohňovzdornej mise rozpustíme maslo a kladieme striedavo vrstvu dusenej ryže s hráškom, na plátky pokrájanú klobásu, syr, kapiu, nakoniec vrch polejeme rozšľahanými vajciami, posypeme postrúhaným syrom a necháme v rúre zapiecť. Pri kladení vrstiev vždy osolíme a okoreníme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1230
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1231

Podobné recepty:
  • Žemľovka z croissantov

    Žemľovka z croissantov

  • Čokoláda - Pave

    Čokoláda - Pave

  • Minipizza s artičokami a šampiňónmi

    Minipizza s artičokami a šampiňónmi

kuk