Zemiaky zapečené s rybou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g zemiakov, 60 g masla, 500 g rybacieho mäsa, 40 g strúhanky, soľ, zelená petržlenová vňať

Postup

Krok 1

Surové zemiaky olúpeme a pokrájame na plátky. Do ohňovzdornej maslom vymazanej misy uložíme vrstvu zemiakov a vrstvu rybacieho mäsa, každú z nich posypeme strúhankou, osolíme, polejeme maslom a dáme do rúry zapiecť. Hotové posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1448
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1449

Podobné recepty:
  • Filé zo zubáča na ruský spôsob

    Filé zo zubáča na ruský spôsob

  • Zemiaky zapečené s lososom

    Zemiaky zapečené s lososom

  • Losos so zeleninou a olivami

    Losos so zeleninou a olivami

kuk