Čabajková nátierka

2016-03-14

Popis

Mix chutí tejto nátierky si Vás získa hneď pri prvom súste!

Ingrediencie

  • 1 čabajská klobása
  • maslo
  • sterilizovaná kapia
  • 2 lyžica kyslej kapusty
  • mletá rasca
  • mleté čierne korenie
  • soľ

Postup

Krok 1

Klobásu zomelieme, kapiu nakrájame na veľmi malé kúsočky, vyžmýkanú kapustu niekoľko krát prekrojíme, aby z nej boli drobné kúsky. Zmäknuté maslo vymiešame s pomletou čabajkou, primiešame papriku, kapustu, rascu, korenie a soľ. Poriadne premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1016
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1017

Podobné recepty:
  • Tekvicový šalát „Hebron“

    Tekvicový šalát „Hebron“

  • Vyprážané tvarohové chlebíčky

    Vyprážané tvarohové chlebíčky

  • Cesnaková nátierka ROBI

    Cesnaková nátierka ROBI

kuk