Púpavový med I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 kvietkov jarnej púpavy, 8 dl vody, 1,5 kg kryštálového cukru, šťava z 2 citrónov.

Postup

Krok 1

Čerstvé kvietky dobre umyjeme, necháme odkvapkať, zalejeme potrebným množstvom vody a varíme 7 minút. Kvety precedíme, pridáme cukor, citrónovú šťavu a varíme za občasného miešania ešte 35 minút. Takto pripravený med nalejeme do umytých a suchých zaváracích pohárov, uzavrieme víčkom a odložíme na suché chladné miesto.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 5016
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

5017

Podobné recepty:
  • Holandská rajčiaková polievka (studená)

    Holandská rajčiaková polievka (studená)

  • Ananás v medovej omáčke

    Ananás v medovej omáčke

  • Jahodovo rebarborový rôsol

    Jahodovo rebarborový rôsol

kuk