Čufty (Juhoslávia)

2016-04-20
  • Počet porcií : 3
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 5 min.
  • Celkový čas : 20 min.

Popis

Opekané pagáčiky z mletého mäsa.

Ingrediencie

  • 400-500 g mletého hovädzieho a bravčového mäsa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 hlávka cibuľa
  • 1 lyžička múky
  • 1-2 ks vajcia
  • olej

Postup

Krok 1

Pomleté mäso osolíme, okoreníme, pridáme najemno posekanú cibuľu, lyžičku múky, vajcia a dobre premiešame. Z masy tvoríme malé pagáčiky a opekáme ich v panvici, na oleji.

Krok 2

Podávame so zapečenou fazuľkou alebo zeleninovým prívarkom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 598
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

599

kuk