Čufty (Juhoslávia)
2016-04-20- komentárov
- Kategórie:
- Počet porcií : 3
- Čas prípravy : 15 min.
- Čas varenia : 5 min.
- Celkový čas : 20 min.
Popis
Opekané pagáčiky z mletého mäsa.
Ingrediencie
- 400-500 g mletého hovädzieho a bravčového mäsa
- soľ
- mleté čierne korenie
- 1 hlávka cibuľa
- 1 lyžička múky
- 1-2 ks vajcia
- olej
Postup
Krok 1
Pomleté mäso osolíme, okoreníme, pridáme najemno posekanú cibuľu, lyžičku múky, vajcia a dobre premiešame. Z masy tvoríme malé pagáčiky a opekáme ich v panvici, na oleji.
Krok 2
Podávame so zapečenou fazuľkou alebo zeleninovým prívarkom.