Cibuľový šalát s majonézou I

2016-04-14
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 30 min.
  • Čas varenia : 20 min.
  • Celkový čas : 50 min.

Popis

Cibuľový šalát podávame dobre vychladnutý k rezňom, mäsu alebo ako prílohu k jedlu.

Ingrediencie

  • 250-300 g cibule
  • 20 g masla
  • 150 g zeleru
  • voda
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • citrónová šťava
  • majonéza
  • zelerová vňať

Postup

Krok 1

Cibuľu očistíme, pokrájame na kolieska a na masle udusíme. Zeler očistíme, umyjeme a v slanej vode uvaríme. Po vychladnutí pokrájame na malé štvorčeky.

Krok 2

Do sklenenej misky dáme na seba vrstvy cibule a zeleru. Jednotlivé vrstvy osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou. Povrch zalejeme majonézou a posypeme nadrobno pokrájanou zelerovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 433
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

434

kuk