Teľacie rezne (Španielsko)

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 až 6 rezňov, soľ, biele korenie, 2 lyžice múky, 4 lyžice oleja, 1 cibuľa, 2 rajčiaky, 1/8 l hovädzieho vývaru (alebo z kocky), 250 g šampiňónov.

Postup

Krok 1

Osušené, osolené a okorenené rezne obalíme v múke a na rozpálenom oleji vo veľkej panvici opečieme po každej strane asi 4 minúty. Cibuľu nakrájame nadrobno, olúpané rajčiaky pokrájame na osminky. Rezne vyberieme a dáme na teplú misu do rúry. Do výpeku dáme cibuľu, rajčiaky a zalejeme vývarom. Pridáme šampiňóny a rezne. Podusíme spolu ešte 15 minút a podávame s dusenou ryžou a šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 940
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

941

Podobné recepty:
  • Mäsové závitky

    Mäsové závitky

  • Plnený teľací rezeň

    Plnený teľací rezeň

  • Horniacky guláš

    Horniacky guláš

kuk