Teľacie rezne (Španielsko)
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Teľacie mäso , Dusené mäso
Ingrediencie
- 4 až 6 rezňov, soľ, biele korenie, 2 lyžice múky, 4 lyžice oleja, 1 cibuľa, 2 rajčiaky, 1/8 l hovädzieho vývaru (alebo z kocky), 250 g šampiňónov.
Postup
Krok 1
Osušené, osolené a okorenené rezne obalíme v múke a na rozpálenom oleji vo veľkej panvici opečieme po každej strane asi 4 minúty. Cibuľu nakrájame nadrobno, olúpané rajčiaky pokrájame na osminky. Rezne vyberieme a dáme na teplú misu do rúry. Do výpeku dáme cibuľu, rajčiaky a zalejeme vývarom. Pridáme šampiňóny a rezne. Podusíme spolu ešte 15 minút a podávame s dusenou ryžou a šalátom.