Varená sliepka s pikantnou omáčkou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1/2 sliepky, soľ, 1 cibuľu, celé čierne korenie, 3 lyžice sójovej omáčky, 3 lyžice vývaru zo sliepky, 1 lyžicu oleja, 1 lyžicu vínneho octu, 1 lyžicu pikantnej horčice, 1/2 lyžičky glutasoli, zeleninu na ozdobenie.

Postup

Krok 1

Sliepku uvaríme do mäkka vo vode s cibuľou, soľou a čiernym korením. Vývar precedíme a mäso necháme vychladnúť. Mäso nakrájame na plátky a poukladáme na misu. Zmiešame horčicu, olej, ocot, vývar a glutasol. Hustotu omáčky regulujeme množstvom vývaru. Mäso ozdobíme zeleninou a prelejeme pikantnou omáčkou. Podávame studené.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1321
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1322

Podobné recepty:
  • Kuracia chrenová roláda

    Kuracia chrenová roláda

  • Thajské krídelká

    Thajské krídelká

  • Hydinové prsia rokfór

    Hydinové prsia rokfór

kuk