Rossiniho zeleninový šalát

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 stopkový zeler, 200 g hlávkového šalátu, 200 g endívie (čakanky), 100 g sterilizovaných šampiňónov. Nálev: 30 g olivového oleja, 2 lyžice citrónovej šťavy, soľ, mleté biele korenie, 1 lyžička horčice, 1 lyžička rozdrveného estragónu, 50 g rajčiakov.

Postup

Krok 1

Všetky 3 druhy šalátovej zeleniny očistíme a umyjeme. Hlávkový šalát a endíviu pokrájame na pásiky široké 1/2 cm, stopkový zeler na 1/2 hrubé prstence. Zmiešame a zalejeme nálevom, ktorý sme dobre premiešali. Pridáme plátky šampiňónov. Šalát rozdelíme do hrubostenných sklenených pohárov a ozdobíme osminkami rajčiaka.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 810
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

811

Podobné recepty:
  • Taliansky cestovinový šalát

    Taliansky cestovinový šalát

  • Špargľový koktail

    Špargľový koktail

  • Jogurtový nálev s citrónovou šťavou

    Jogurtový nálev s citrónovou šťavou

kuk