Zelerové stopky vyprážané v cestíčku

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g zelerových stopiek, 150 g hladkej múky, 150 g mlieka, 2 vajcia, soľ, 10 g masla, 50 g slnečnicového oleja.

Postup

Krok 1

Očistené stopky zeleru pokrájame šikmo na kúsky dlhé asi 6 cm a osolíme. Z múky, mlieka, vajec a rozpusteného masla pripravíme cestíčko, do ktorého namáčame stopky zeleru a vyprážame v rozohriatom oleji alebo stuženom tuku. Vyprážame do ružova z oboch strán.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 817
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

818

Podobné recepty:
  • Rajnička plná dobroty

    Rajnička plná dobroty

  • Grilovaná cuketa s cesnakom

    Grilovaná cuketa s cesnakom

  • Baklažán v syrovom ceste

    Baklažán v syrovom ceste

kuk