Zelerový šalát so syrom a šampiňónmi

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g zeleru, 1 lyžica octu, šťava z 1 citróna, soľ, mleté čierne korenie, 200 g kapie, 100 g nakladaných uhoriek, 100 g sterilizovaných šampiňónov, 100 g ementálu, 100 g majonézy, 1 lyžica horčice.

Postup

Krok 1

Surový zeler očistíme a postrúhame najemno. Hneď ho pokvapkáme octom zmiešaným s citrónovou šťavou, aby nezhnedol, osolíme a okoreníme. Surovú alebo nakladanú kapiu, nakladané uhorky a šampiňóny pomiešame spolu so syrom nakrájaným nadrobno a zalejeme majonézou, do ktorej sme primiešali horčicu. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 929
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

930

Podobné recepty:
  • Majonézová treska z filé

    Majonézová treska z filé

  • Zemiakový šalát s jablkami

    Zemiakový šalát s jablkami

  • Sviatočný hydinový šalát na orientálny spôsob

    Sviatočný hydinový šalát na orientálny spôsob

kuk