Studená uhorková polievka I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g šalátových uhoriek, 1 l acidofilného mlieka alebo jogurtu, šťava z 1/2 citróna, 2 strúčiky cesnaku, kôpor, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Ošúpané uhorky pozdĺžne rozkrojíme na polovice a odstránime semená. Dve tretiny uhoriek rozmixujeme v mixéri, pridáme mlieko, soľ, mleté čierne korenie, citrónovú šťavu, prelisovaný cesnak, posekaný kôpor a zvyšok uhoriek pokrájaných na tenké plátky. Podávame studené.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 825
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

826

Podobné recepty:
  • Žraločia polievka

    Žraločia polievka

  • Krémová zelerová polievka

    Krémová zelerová polievka

  • Bulharský fazuľkový guláš

    Bulharský fazuľkový guláš

kuk