Špargľový šalát s kuracím mäsom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g špargle, soľ, 7 g práškového cukru, 250 g upečeného kuracieho mäsa, 30 g jogurtu, 20 g majonézy, 1 lyžica octu, šťava z 1 citróna, 2 kolieska ananásu z konzervy, 250 g rajčiakov, petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Čerstvú špargľu očistíme a uvaríme v osolenej a osladenej vode. Uvarenú pokrájame na kúsky dlhé 5 cm. Sterilizovanú špargľu nevaríme. Kuracie mäso bez kože pokrájame na kocky a v sklenených pohároch alebo na hlbšej sklenenej miske zmiešame so špargľou, zalejeme nálevom z jogurtu, ku ktorému sme pridali majonézu, ocot, šťavu z 1 citróna, práškový cukor alebo 3 kvapky neenergetického sladidla. Všetko spolu veľmi opatrne premiešame a pridáme ananás pokrájaný na väčšie kúsky a rajčiaky pokrájané na osminky. Nakoniec posypeme petržlenovou vňaťou pokrájanou nadrobno a v strede ozdobíme vetvičkou petržlenovej vňate.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 739
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

740

Podobné recepty:
  • Dokonalé víkendové raňajky

    Dokonalé víkendové raňajky

  • Šalát zo zeleného hrášku

    Šalát zo zeleného hrášku

  • Kapustový šalát s cibuľou a so slaninou

    Kapustový šalát s cibuľou a so slaninou

kuk