Rajčiaky plnené tvarohom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 700 g rajčiakov, 300 g čerstvého tvarohu, kôpor, pažítka, 60 g cibule, mletá sladká paprika, soľ.

Postup

Krok 1

Z rajčiakov zrežeme vršky, dužinu so zrnkami vyberieme a rajčiaky naplníme dobre vyšľahanou zmesou z osoleného tvarohu s posekanou pažítkou, kôprom, cibuľou a so štipkou mletej sladkej papriky. Naplnené rajčiaky prikryjeme odrezanými vrškami a uložíme na listy hlávkového šalátu. Vhodné ako predjedlo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 984
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

985

Podobné recepty:
  • Vyprážaný kel II

    Vyprážaný kel II

  • Zapekané mladé tekvice

    Zapekané mladé tekvice

  • Rezance s hubami

    Rezance s hubami

kuk