Rajčiakový šalát s broskyňami

2015-09-29

Ingrediencie

  • 700 g rajčiakov, 2 zavarené alebo čerstvé broskyne, 20 g ošúpaných mandlí, z 1 citróna, 10 g slnečnicového oleja; štipka soli a práškového cukru.

Postup

Krok 1

Umyté rajčiaky a broskyne pokrájame na plátky a striedavo uložíme do kruhu na sklenené misky. Posypeme pokrájanými mandľami a zalejeme nálevom z citrónovej šťavy, soli, cukru a oleja. Podávame vychladené ako prílohu k mäsu alebo ako predjedlo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 807
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

808

Podobné recepty:
  • Šalát z pečených baklažánov a papriky

    Šalát z pečených baklažánov a papriky

  • Cviklový šalát surový

    Cviklový šalát surový

  • Zeleninový šalát

    Zeleninový šalát

kuk