Šalát z ružičkového kelu s jogurtom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g ružičkového kelu, soľ, 200 g jogurtu, šťava z 1 citróna, 1 lyžička mletej sladkej papriky.

Postup

Krok 1

Ružičkový kel uvaríme v dostatočnom množstve osolenej vody prvých 5 minút v odokrytej nádobe, aby mohli vyprchať zapáchajúce látky, potom prikryté povaríme ešte 10 minút. Scedíme a vychladnuté zalejeme jogurtom, do ktorého sme zamiešali štipku soli, mletú sladkú papriku a citrónovú šťavu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 733
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

734

Podobné recepty:
  • tuniakový šalát

    tuniakový šalát

  • Rajčiakový šalát s jablkami

    Rajčiakový šalát s jablkami

  • Šalát z červenej kapusty III

    Šalát z červenej kapusty III

kuk