Švédsky hubový šalát

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g čerstvých húb, 50 g cibule, 50 g oleja, 50 g rajčiakového pretlaku, 1 dl bieleho vína, 1 bobkový list, 2 zrnká čierneho korenia, petržlenová vňať, soľ.

Postup

Krok 1

Očistené a umyté huby pokrájame po dĺžke na štvrtky až osminky a dusíme na cibuľke spenenej na oleji, kým sa z nich nevyparí voda, potom osolíme, okoreníme, pridáme bobkový list, biele víno, rajčiakový pretlak a dodusíme. Podávame studené, posypané petržlenovou vňaťou pokrájanou nadrobno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 916
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

917

Podobné recepty:
  • Baklažánový šalát

    Baklažánový šalát

  • Fazuľový šalát so zeleninou, s jablkom a so syrom

    Fazuľový šalát so zeleninou, s jablkom a so syrom

  • Jarný šalát I

    Jarný šalát I

kuk