Šalát zo zeleného hrášku

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g mladého zeleného hrášku, 20 g slnečnicového oleja, 1 lyžica octu, štipka práškového cukru, soľ

Postup

Krok 1

Hrášok podusíme v malom množstve vody do mäkka, scedíme a teplý zalejeme nálevom z uvedených surovín a z 2 lyžíc osoleného vývaru z hrášku. Všetko premiešame a necháme uležať. Hrášok môžeme dusiť s karotkou, s kalerábom a kombinovať aj s inou zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 739
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

740

Podobné recepty:
  • Šalát z kyslej kapusty

    Šalát z kyslej kapusty

  • Čerstvý tuniakový šalát

    Čerstvý tuniakový šalát

  • Bombajský šalát

    Bombajský šalát

kuk