Vyprážaná čakanka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g čakanky, 1 lyžica octu, 2 vajcia, hladká múka, strúhanka, voda, soľ, olej na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Čakankové puky uvaríme v osolenej a okyslenej vode, uvarené scedíme, obalíme v múke, vo vajciach, v strúhanke a postupne vypražíme z oboch strán.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 888
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

889

Podobné recepty:
  • Zapekané paradajky s vajíčkom a syrom

    Zapekané paradajky s vajíčkom a syrom

  • Kapustné listy plnené zeleninou

    Kapustné listy plnené zeleninou

  • Ananás plnený hrozienkovou ryžou

    Ananás plnený hrozienkovou ryžou

kuk