Šalát z čakanky, póru a mrkvy

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g čakanky, 1 pór, 200 g mrkvy, 150 g jabĺk, 200 g jogurtu, šťava z 1 citróna, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Čakankové puky a pór umyjeme, pokrájame na pásiky široké 1/2 cm. Mrkvu a jablká jemne postrúhame, pokvapkáme citrónovou šťavou a zalejeme okoreneným a osoleným jogurtom, do ktorého sme primiešali zvyšok citrónovej šťavy. Necháme v chlade uležať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 707
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

708

Podobné recepty:
  • Pikantný šalát Peking

    Pikantný šalát Peking

  • Šalát Triana

    Šalát Triana

  • Hlávkový šalát s nivou

    Hlávkový šalát s nivou

kuk