Zemiaky restované

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov uvarených v šupke, soľ, 1 cibuľu, 2 lyžice masti.

Postup

Krok 1

Ošúpané, vychladnuté varené zemiaky sa nastrúhajú na hrubom strúhadle (na kapustu). Najemno nakrájaná cibuľa sa opraží na masti dozlata na panvici, pridajú sa nastrúhané zemiaky, osolia, premiešajú, vytvorí sa plochý bochník a opečie sa z obidvoch strán neporušene (pomocou plytkého taniera, na ktorý sa po opečení jednej strany vyklopia a potom zosunú z neho na panvicu na neopečenú stranu). Pripravujú sa vždy len na porciu. Podávajú sa k varenému hovädziemu mäsu, bravčovým prírodným alebo inak upraveným rezňom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1284
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1285

Podobné recepty:
  • Hviezdičky z polenty

    Hviezdičky z polenty

  • Obrovské yorkshirské pudingy

    Obrovské yorkshirské pudingy

  • Vargyho domáca majonéza

    Vargyho domáca majonéza

kuk