Morčacie prsia na piemontský spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g morčacích pŕs, 1 lyžičku soli, mleté čierne korenie, 3 lyžice masla, 2,5 dl bešamelovej omáčky, 100 g údeného jazyka, 2 vajcia, strúhanku, olej, 1 citrón, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Do studenej hustej bešamelovej omáčky sa zamieša na drobné kocky nakrájaný údený jazyk, dochutí sa soľou a zamieša. Opečené rezne sa potrú tenkou vrstvou bešamelovej omáčky z obidvoch strán a nechajú stuhnúť. Rezne sa obalia v rozšľahaných vajciach, v strúhanke a vyprážajú z obidvoch strán v oleji dozlata. Hotové rezne sa podávajú hneď s rezom citróna a stebielkom petržlenovej vňate. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, jemnejšie druhy zeleninových šalátov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1244
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1245

Podobné recepty:
  • Grilované kuracie prsia s vyprážanou zeleninou

    Grilované kuracie prsia s vyprážanou zeleninou

  • Pečené kuracie stehná v pomarančovej omáčke

    Pečené kuracie stehná v pomarančovej omáčke

  • Mäsový syrek

    Mäsový syrek

kuk