Baranie obličky vinárske

2015-12-02

Popis

Chuť baraních obličiek doplnené po vinársky, červeným vínom. Vyskúšajte aj túto kombináciu chutí.

Ingrediencie

  • 800 g baraních obličiek
  • 0.75 dl oleja
  • 1 ks cibuľu
  • 1.5 dl červeného vína
  • petržlenovú vňať

Postup

Krok 1

Očistené, odblanené, loja zbavené baranie obličky sa rozrežú na polovice, vyrežú sa z nich žilky, umyjú a osušia. Upravené obličky sa nakrájajú na hrubšie rezance alebo hranolčeky. Na rozohriatom oleji sa spení nadrobno nakrájaná, očistená cibuľa, pridajú sa nakrájané obličky, opražia, zastreknú červeným vínom, osolia a dusia domäkka. Počas dusenia sa obličky zamiešajú, podľa potreby sa dolievajú vínom.

Krok 2

Vhodné prílohy: varené zemiaky, dusená ryža, zeleninové šaláty.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 822
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

823

Podobné recepty:
  • Dusené jahňacie nožičky

    Dusené jahňacie nožičky

  • Špirálová karí panvička

    Špirálová karí panvička

  • Poďobaný Dick

    Poďobaný Dick

kuk