Úhor morský grilovaný

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg mrazeného morského úhora, 1 lyžičku soli, mleté čierne korenie, citrón, 1 dl oleja.

Postup

Krok 1

Z rozmrazeného, očisteného, umytého, osušeného úhora sa nakrájajú kusy s hmotnosťou 100 g (dva kusy na porciu). Nakrájané kusy sa osolia, okorenia, pokvapkajú citrónovou šťavou, olejom a nechajú odležať. Upravené kusy úhora sa dajú na rošt piecť domäkka. Počas pečenia sa obracajú a potierajú olejom alebo odkvapkaným výpekom. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, rôzne druhy zeleninových šalátov, studené omáčky, na porciu rez citróna.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1038
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1039

Podobné recepty:
  • Pečený kapor po cigánsky

    Pečený kapor po cigánsky

  • Rybie filé s chrenovou omáčkou

    Rybie filé s chrenovou omáčkou

  • Sardela na baskický spôsob

    Sardela na baskický spôsob

kuk