Hovädzia polievka z mletého mäsa

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g predného hovädzieho mäsa, 1,5 l vody, rastlinný olej, 1 menšia cibuľa, 100 g koreňovej zeleniny, soľ, lyžička vegety, nadrobno posekaná čerstvá pažítka.

Postup

Krok 1

Očistené a umyté hovädzie mäso pokrájame na kocky a zomelieme na mäsovom mlynčeku. Vložíme do studenej vody a uvedieme do varu. Varíme 30 minút za občasného premiešania (aby sa mleté mäso neprichytilo na dno hrnca). Osobitne na rastlinnom oleji opražíme postrúhanú cibuľu a koreňovú zeleninu, ktorú sme očistili a nahrubo postrúhali. Pridáme do vývaru, osolíme, okoreníme vegetou a uvaríme do mäkka. Nakoniec polievku dochutíme čerstvou pažítkou posekanou nadrobno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1716
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1717

Podobné recepty:
  • Zamatová polievka

    Zamatová polievka

  • Hubová kyslá polievka

    Hubová kyslá polievka

  • Nevarená brokolicová polievka

    Nevarená brokolicová polievka

kuk