Holandská rajčiaková polievka (studená)

2015-09-29

Ingrediencie

  • 6 dl rajčiakovej šťavy, 2 dl smotany, 1 dl olivového oleja, soľ, biele mleté korenie, 250 g čerstvých rajčiakov, 2 cibule, pažítku.

Postup

Krok 1

Prírodná rajčiaková šťava, sladká smotana a olej sa dobre vymiešajú a ochutia soľou a mletým bielym korením. Olúpané a jadrovníkov zbavené rajčiaky sa nakrájajú na tenké rezance, vložia sa spolu s najemno nakrájanou cibuľou a pažítkou do ochutenej rajčiakovej šťavy a nechá sa dobre vychladnúť. Podáva sa so suchármi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1306
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1307

Podobné recepty:
  • Hrianka s baklažánom - Bruschetta alle melanzane

    Hrianka s baklažánom - Bruschetta alle melanzane

  • Tvarohový krém II

    Tvarohový krém II

  • Lasagne s kyslou kapustou

    Lasagne s kyslou kapustou

kuk