Cestoviny so zeleninou a s mäsom

2016-04-12
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 35 min.
  • Celkový čas : 45 min.

Popis

Cestoviny s duseným mäsom a zeleninou najlepšie chutia s kečupom.

Ingrediencie

  • 400 g cestovín (krúžky, tarhoňa, cestovinová ryža)
  • 5 lyžica zeleniny (mrkva, zeler, hrášok, karfiol, ružičkový kel, fazuľka)
  • 2 lyžica masla alebo oleja
  • 200 g bravčového mäsa
  • 1/2 hlávka malej cibule
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať
  • bazalka alebo cesnak

Postup

Krok 1

Na tuku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na malé kocky pokrájané bravčové mäso. Ak je mäso prerastené, znížime dávku tuku v cibuľovom základe. Mäso osolíme, okoreníme a prikryté dusíme 15 minút.

Krok 2

Potom pridáme zeleninu, cestovinu, prilejeme toľko vody, aby všetko bolo ponorené, prikryjeme a dusíme ešte 20 minút.

Krok 3

Pred dohotovením pokrm dochutíme soľou, mletým korením alebo petržlenovou vňaťou. Podávame s kečupom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1669
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1670

Podobné recepty:
  • Tarhoňa s údeninou

    Tarhoňa s údeninou

  • Pečeň z Bali

    Pečeň z Bali

  • Pečivo z bielkov

    Pečivo z bielkov

kuk