Nátierka z údenáča

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g údenáča, 100 g masla, 20 g horčice, 50 g cibule, 50 g smotany alebo majonézy, soľ, citrónová šťava.

Postup

Krok 1

Údenáča očistíme, vykostíme a zomelieme alebo rozmixujeme, pridáme maslo vymiešané s horčicou a postupne primiešame majonézu alebo smotanu. Nakoniec nátierku osolíme a zjemníme citrónovou šťavou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1763
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1764

Podobné recepty:
  • Rajčiaky plnené plesňovým syrom

    Rajčiaky plnené plesňovým syrom

  • Plnené vajcia s omáčkou

    Plnené vajcia s omáčkou

  • Salámová pena

    Salámová pena

kuk