Šalát z kapra

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g očisteného kapra, 300 g zemiakov, 50 g sterilizovaných uhoriek, 150 g majonézy, soľ, ocot, mleté čierne korenie, vývar z rýb.

Postup

Krok 1

Očistené mäso z kapra vložíme do osolenej a octom okyslenej vody a uvaríme do mäkka. Uvarené mäso vykostíme, necháme vychladnúť a pokrájame na rovnomerné kúsky. V šupke uvarené a očistené zemiaky a sterilizované uhorky pokrájame na rovnaké kocky. Ochutenú majonézu rozriedime trochou vývaru z ryby. Zmes zalejeme ochutenou majonézou, pomiešame, dochutíme mletým čiernym korením, octom a soľou a necháme v chlade odležať asi 1 hodinu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 733
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

734

Podobné recepty:
  • Ovocno-zeleninový šalát

    Ovocno-zeleninový šalát

  • Reďkovkový šalát so syrom a s majolkou

    Reďkovkový šalát so syrom a s majolkou

  • Čílsky zemiakový šalát

    Čílsky zemiakový šalát

kuk