Šalát zo srnčieho mäsa

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g pečeného alebo duseného srnčieho stehna, 100 g pomarančov, 50 g šampiňónov, 50 g opražených mandlí, 1 dl prírodného červeného vína, soľ, citrónová šťava.

Postup

Krok 1

Pečené srnčie stehno pokrájame na rezance. Pomaranč olúpeme, dužinu pokrájame na pravidelné diely, kôru sparíme horúcou vodou a pokrájame na tenké rezance. Sterilizované šampiňóny pokrájame na tenké plátky a opražené mandle na rezance. Zmes zalejeme prírodným červeným vínom a dochutíme soľou, prípadne citrónovou šťavou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 759
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

760

Podobné recepty:
  • Šalát z pečených baklažánov a papriky

    Šalát z pečených baklažánov a papriky

  • Ryžový šalát pikantný s olivami

    Ryžový šalát pikantný s olivami

  • Šalát z kokosu, paradajok, uhoriek a limiet

    Šalát z kokosu, paradajok, uhoriek a limiet

kuk