Hydinový šalát II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 350 g pečeného alebo duseného kurčaťa, 300 g jabĺk, 300 g majonézy, 100 g smotany, soľ, citrónová šťava, hlávka šalátu.

Postup

Krok 1

Pečené alebo dusené kurča vykostíme a pokrájame na tenké plátky. Kožu posekáme. Jablká olúpeme, vyberieme jadrovníky a pokrájame na plátky. Hlávkový šalát rozoberieme na listy, dobre opláchneme v tečúcej vode a pokrájame na tenké rezance. Všetko spolu premiešame, dochutíme soľou, citrónovou šťavou a spojíme majonézou rozmiešanou so smotanou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1063
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1064

Podobné recepty:
  • Čakankový šalát

    Čakankový šalát

  • Lahôdkový šalát I

    Lahôdkový šalát I

  • Kvasené papriky s kapustou

    Kvasené papriky s kapustou

kuk