Mäsový šalát s majonézou
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Šaláty , Kombinované šaláty , Výdatné šaláty
Ingrediencie
- 300 g pečeného bravčového, hovädzieho alebo teľacieho mäsa, 50 g rajčiakov, 50 g šalátových uhoriek, 50 g zelenej papriky, 50 g cibule, 150 g majonézy, soľ, mleté čierne korenie, worcester, citrónová šťava, 5 g cukru.
Postup
Krok 1
Nemastné pečené mäso pokrájame na malé kocky, pridáme očistenú a pokrájanú šalátovú uhorku, opečenú, olúpanú a pokrájanú zelenú papriku, sparený, očistený a pokrájaný rajčiak a pokrájanú cibuľu. Všetko spolu premiešame, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a worcestrom, dochutíme mletým čiernym korením a trochou práškového cukru, pridáme majonézu a dobre rozmiešame.