Zemiakový šalát s majonézou
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Šaláty , Výdatné šaláty , Šaláty - prílohy
Ingrediencie
- 300 g zemiakov, 50 g sterilizovaných sladkokyslých uhoriek, 50 g karotky, 50 g sterilizovaného zeleného hrášku, 50 g cibule, 100 g majonézy, soľ, cukor, ocot, mleté čierne korenie.
Postup
Krok 1
Uvarené zemiaky a karotku pokrájame na malé tenké plátky, pridáme sterilizovaný hrášok, pokrájané sterilizované uhorky a pokrájanú cibuľu. Majonézu dochutíme soľou, octom, cukrom, mletým čiernym korením a dobre rozmiešame. Pripravenú zmes polejeme majonézou a zľahka premiešame. Šalát podľa potreby môžeme rozriediť nálevom zo zeleniny.