Zelerový šalát III

2015-09-29

Ingrediencie

  • 450 g zeleru, 20 g oleja, 6 dl vody, cukor, soľ, ocot, celé čierne korenie.

Postup

Krok 1

Zeler dôkladne umyjeme, očistíme, opláchneme pod tečúcou vodou a pokrájame najprv na plátky a potom na menšie pravidelné kúsky, ktoré vložíme do vriaceho nálevu z vody, octu, zo soli, z oleja, cukru a celého čierneho korenia a uvaríme do mäkka. Uvarený šalát necháme vychladnúť. Takto pripravený zelerový šalát môžeme naplniť do pohárov a odložiť do zásoby.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 809
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

810

Podobné recepty:
  • Cestoviny s baklažánom

    Cestoviny s baklažánom

  • Šalát zo zeleného hrášku a z karotky

    Šalát zo zeleného hrášku a z karotky

  • Šalát Coleslaw

    Šalát Coleslaw

kuk