Dusená ryba na víne s kečupom

2018-01-08

Popis

Dusená ryba na víne s kečupom a ako prílohu podávame s opekanými zemiakmi a ozdobíme s petržlenovou vňaťou.

Ingrediencie

  • 600 g rýb (pstruh vcelku aj s hlavou a kožou
  • kapor
  • šťuka
  • treska porciovaná a bez kože) 2 lyžičky masla
  • 1 lyžica bieleho vína
  • citrónová šťava
  • soľ

Postup

Krok 1

Upravenú rybu osolíme a pokvapkáme citrónom. Na panvici roztopíme maslo, vložíme rybu, prikryjeme a dusíme asi 5 minút. Potom prilejeme víno, lopatkou rybu obrátime a prikryté dusíme ešte 10 minút. Posypeme strúhaným syrom a polejeme kečupom. Každá porcia je ozdobená petržlenovou vňaťou a kolieskami z citróna. Podávame s opekanými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1181
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1182

Podobné recepty:
  • Paprikáš z rybieho filé

    Paprikáš z rybieho filé

  • Losos s majonézou

    Losos s majonézou

  • Tuniak na orientálny spôsob

    Tuniak na orientálny spôsob

kuk