Studená španielska polievka Kaspáčo

2015-09-29

Ingrediencie

  • Šesť prezretých paradajok, 1 liter studeného vývaru (hovädzieho alebo slepačieho), 1 veľkú a dve menšie uhorky, kečup, majonézu, soľ, korenie, dva strúčky cesnaku, zelenú a červenú papriku (kapiu), tvrdý syr, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Paradajky a uhorky olúpeme a rozmixujeme s vývarom. Pridáme kečup, lyžicu majonézy, soľ, korenie a cesnak. Všetko dobre rozmixujeme na krémovú polievku. Do hotovej polievky vložíme na drobné kocky pokrájanú zelenú a červenú papriku, uhorky a tvrdý syr. Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 955
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

956

Podobné recepty:
  • Kuracia polievka so stratenými vajciami

    Kuracia polievka so stratenými vajciami

  • Kelová polievka so zemiakmi a s hubami

    Kelová polievka so zemiakmi a s hubami

  • Krupicová polievka so zeleninou

    Krupicová polievka so zeleninou

kuk