Prekladaná kapusta II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g kyslej kapusty, 300 g tučnejšieho bravčového mäsa, 1 cibuľa, mletá paprika, mleté čierne korenie, soľ, kúsok údeného bôčika, 1 lyžica ryže, kyslá smotana.

Postup

Krok 1

Na malé kúsky pokrájané bravčové mäso (môžu byť odrezky) dusíme do polomäkka na cibuľovom základe s mletou paprikou a korením. Môžeme pridať pokrájanú zelenú papriku a rajčiak. Kyslú kapustu varíme 10-15 minút s ryžou a údeným bôčikom. Do hlbokej ohňovzdornej nádoby navrstvíme striedavo kapustu s ryžou, pokrájaným bôčikom a s duseným bravčovým mäsom. Poslednú vrstvu kapusty posypeme mletou paprikou. Kapustnú vodu nalejeme na vrstvy kapusty a navrch nakvapkáme smotanu. Vložíme do rúry a dusíme asi 40 minút. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1330
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1331

Podobné recepty:
  • Roštenka so zeleninou

    Roštenka so zeleninou

  • Koložvárska kapusta

    Koložvárska kapusta

  • Pochúťka z bravčového stehna

    Pochúťka z bravčového stehna

kuk