Sviečkovica stroganov

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g sviečkovice, 3 lyžice oleja, 1/2 cibule, 1 lyžička rajčiakového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, maslo, 2 lyžice kyslej smotany, 1/4 citróna.

Postup

Krok 1

Dobre odležané kúsky mäsa zo sviečkovice pokrájame na rovnomerné hranolčeky, vložíme do horúceho tuku a rýchlo opečieme zo všetkých strán. Primiešame nadrobno pokrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme a spolu podusíme 2 minúty. Pridáme rajčiakový pretlak, maslo, smotanu, šťavu a kôru z umytého citróna a 1 minútu varíme. Podávame s dusenou ryžou alebo s haluškami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1836
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1837

Podobné recepty:
  • Viedenské hovädzie filé s tekvicou na mede

    Viedenské hovädzie filé s tekvicou na mede

  • Grilovaná anglická sviečková

    Grilovaná anglická sviečková

  • Bravčové mäso na pomarančoch

    Bravčové mäso na pomarančoch

kuk