Varená ryba so smotanovou majonézou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g vykostenej ryby bez kože, soľ, ocot alebo víno, celé čierne korenie, 1 bobkový list na vývar, 4 lyžice ochutenej majonézy, 4 lyžice smotany (alebo jogurtu), 2 lyžice postrúhaného chrenu, citrón.

Postup

Krok 1

Očistenú rybu vložíme do vriaceho koreneného vývaru (voda, ocot alebo víno, soľ, čierne korenie, bobkový list) a varíme pomalým varom 10-15 minút (podľa veľkosti rýb). Uvarené ryby lopatkou vyberieme, odstránime kosti, pokrájame na rovnomerné kusy a polejeme pripravenou omáčkou z majonézy, smotany a z postrúhaného chrenu. Varenú rybu so smotanovou majonézou ozdobíme rezom z citróna a podávame s bielym pečivom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 713
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

714

Podobné recepty:
  • Koktail z garnátov

    Koktail z garnátov

  • Úhor na taliansky spôsob

    Úhor na taliansky spôsob

  • Rybie ragú so šošovicou

    Rybie ragú so šošovicou

kuk