Pikantná polievka z kapra

2015-09-29

Ingrediencie

  • 350 g vykosteného rybieho masa (hlava, odrezky), 1 cibuľu, 20 g masla, 30 g rajčinového pretlaku, 3 menší sladkokyslé ohorky, 30 g kapár, citrónovú šťavu, kôpor, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Z hlavy a odrezkov pripravíme vývar. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masle doružova, zalejeme vývarom, pridáme rajčinový pretlak a povaríme. Do variaceho sa základu pridáme na kocky nakrájané mäso, nadrobno pokrájané ohorky, rozsekané kapary, korenie a soľ a zvoľna varíme na miernom ohni 10 minút. Pred podávaním ochutíme citrónovou šťavou a sekaným kôprom (prípadne petržlenovou vňaťou).

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 915
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

916

Podobné recepty:
  • Uhorková polievka so zemiakmi

    Uhorková polievka so zemiakmi

  • Žihľavová polievka

    Žihľavová polievka

  • Hovädzia polievka s vyprážaným hráškom

    Hovädzia polievka s vyprážaným hráškom

kuk